93 788 08 12
AY.YKSSA@FO3G@

SAATE: un nou concepte de construcció

SAATE: un nou concepte de construcció

La societat està cada vegada més conscienciada dels perills de continuar amb una sobreexplotació dels nostres recursos naturals i de la contínua contaminació del medi ambient.

Els nostres elevats consums d’aigua, combustibles fòssils i altres recursos naturals estan provocant un alarmant ascens dels índexs de contaminació. Entre tots hem d’acabar amb aquesta cultura post-industrial d’elevats consums obrint pas a una nova cultura proactiva basada en la sostenibilitat.

Per generar un canvi es necessiten nous sistemes de construcció, els nostres sistemes SAATE: Sistema Avançats d’Aïllament Tèrmic Exterior neixen en aquest context de canvi cultural, amb la finalitat de reduir les emissions de CO2, eficiència energètica i estalvi econòmic.

Les nostres solucions per envans pluvials, les façanes ventilades, el sistema SATE i el sistema de coberta s’engloben dins del concepte SAATE i compleixen les més exigents normatives internacionals de construcció sostenible i d’aïllament tèrmic.

La finalitat d’aquesta web és, precisament, convidar-los a descobrir les solucions tècniques més adequades per aconseguir la màxima eficiència energètica del seu habitatge.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres; el nostre despatx tècnic serà el seu primer interlocutor per aconseguir la millor solució final per al tancament del seu edifici.